Annuleren

Door een onvoorziene verhindering kan het gebeuren dat u moet afzien van de autohuur. Bij BB&L autoverhuur kunt u een reservering kosteloos annuleren. Ook eventuele wijzigingen kunnen zonder extra kosten worden doorgevoerd op verzoek.

Verhindering of vertraging


Wanneer u bij BB&L autoverhuur een auto huurt, ontvangt u de auto direct nadat u geland bent op Schiphol, Eindhoven airport of Rotterdam airport. Dit betekent dat u afhankelijk bent van het vliegverkeer voor het exacte tijdstip. Het kan voorkomen dat een vlucht vertraagd is en hierdoor later landt. Het is niet nodig om de autohuur hiervoor te annuleren. Mits BB&L autoverhuur op de hoogte is van uw vluchtnummer, wordt rekening gehouden met eventuele vertragingen en ervoor gezorgd dat de huurauto op het gewenste tijdstip klaarstaat.

Mocht u onverwacht moeten overstappen en hierdoor later op uw eindbestemming landen, dan wordt het geapprecieerd als u dit telefonisch of per e-mail doorgeeft aan ons.

Direct een huurauto reserveren

Annuleren niet nodig bij wijzigingen


Ook wijzigingen kunnen zonder extra kosten worden doorgegeven. Het kan ook zijn dat u liever een ander type auto huurt, bijvoorbeeld een automaat in plaats van een handgeschakelde auto. Het is niet nodig om de eerste reservering hiervoor te annuleren. Het type huurauto dat gereserveerd is kan gewijzigd worden door contact met ons op te nemen. Kiest u voor een kleinere auto, dan krijgt u het verschil in dagtarief van ons terug. Kiest u voor een grotere huurauto, dan betaalt u enkel het verschil in dagtarief extra. Tussentijds annuleren is dus niet nodig wanneer u een andere auto wilt huren.

Wanneer gedurende de huurperiode een dag via Schiphol in het buitenland moet zijn, kunt u kosteloos de auto tijdelijk inleveren. Het is niet nodig om de huurperiode te annuleren en na terugkomst weer een nieuwe auto te huren. Door de huurauto tijdelijk in te leveren bespaart u parkeerkosten op Schiphol.