Huurtermijn aanpassen


Vanwege onvoorziene gebeurtenissen kan het nodig zijn om de huurtermijn aan te passen. Aanpassingen worden zonder extra kosten doorgevoerd bij BB&L autoverhuur. U kunt een huurauto eerder inleveren, maar waar mogelijk ook langer blijven huren.

Huurtermijn inkorten


Heeft u de huurauto minder lang nodig dan u vooraf dacht, dan is het geen enkel probleem om de auto eerder in te leveren. De kosten voor de overige dagen worden volledig gerestitueerd bij BB&L autoverhuur. Een reservering kan ook voor de huurperiode al kosteloos aangepast worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Moet u gedurende de huurperiode een dag via Schiphol naar het buitenland, dan kan de huurauto kosteloos tijdelijk worden ingeleverd bij ons. Bij terugkomst staat de auto weer voor u klaar. Dit scheelt u tijd en bovendien parkeerkosten.

Direct een huurauto reserveren

Huurtermijn verlengen


Wanneer blijkt dat u de huurauto langer nodig hebt dan in eerste instantie aangegeven, kan in veel gevallen de huurtermijn verlengd worden. Probeer een dergelijke aanpassing tijdig door te geven, zodat uw huurauto niet gereserveerd wordt voor een andere klant. Het kan nodig zijn dat u een andere, gelijkwaardige huurauto toegewezen krijgt. Weet u nog niet zeker hoeveel extra dagen u de auto wilt huren, dan is het ook mogelijk om de auto voor onbepaalde tijd te huren.