Extra bestuurders

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van meerdere bestuurders. Wel moeten extra bestuurders voldoen aan enkele voorwaarden om de huurauto te mogen besturen. Extra bestuurders zijn net als de eerste bestuurder volledig verzekerd bij BB&L autoverhuur

Voorwaarden extra bestuurder huurauto


Een extra bestuurder van de huurauto moet aan dezelfde eisen voldoen als de huurder. Dit betekent dat de extra bestuurder tenminste 24 jaar oud moeten zijn en minimaal één jaar over een rijbewijs moet beschikken. Er bestaat geen limiet voor het aantal extra bestuurders. Het is dus geen enkel probleem om met de familie of vriendengroep afwisselend te rijden in de huurauto. Zeker voor lange ritten naar het buitenland is dit prettig. Ook hoeven er geen extra verzekeringen afgesloten te worden voor extra bestuurders. Alle autoverhuur verzekeringen zijn bij het huurtarief dat aangegeven staat inbegrepen.

Direct een huurauto voor meerdere bestuurders reserveren

Veilig en ontspannen met een extra bestuurder op pad


Met name voor lange ritten is het verstandig om extra bestuurders te hebben. Lange autoritten kunnen leiden tot vermoeidheid, waardoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Gaat u met een huurauto van BB&L autoverhuur op pad, neem dan bij iedere twee uur autorijden tenminste een kwartier pauze. Door met een extra bestuurder een auto te huren, is het niet nodig om een kwartier te pauzeren, maar kan de andere bestuurder doorrijden.

Terwijl de andere bestuurder rijdt, kunt u genieten van de omgeving en even ontspannen. Zet de passagiersstoel in onze ruime huurauto's naar achteren om optimaal tot rust te komen, zodat u later zelf weer uitgerust kunt plaatsnemen achter het stuur.