Break down service


Het kan altijd voorkomen dat uw huurauto schade oploopt en misschien zelfs niet verder kan rijden zonder reparatie. Alle huurauto's van BB&L autoverhuur hebben een lidmaatschap bij de Breakdown Service. Deze service is geldig in heel West-Europa en 24 uur per dag beschikbaar.

Breakdown Service inschakelen bij schade


Als gevolg van een ongeluk of aanrijding kan er schade zijn ontstaan aan de huurauto. Dat is erg vervelend, maar gelukkig bent u bij BB&L autoverhuur goed verzekerd. De huurprijzen zijn altijd inclusief alle nodige verzekeringen, zoals een WA-verzekering en inzittendenverzekering. Ook kunt u gratis gebruik maken van de Breakdown Service. Dit is een internationaal netwerk van garages, sleepbedrijven en andere dienstverleners. De Breakdown Service is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar in heel West-Europa. Mocht het nodig zijn, dan kunt u via deze service ook vervangend vervoer krijgen.

De Breakdown Service is via de volgende telefoonnummers bereikbaar:
Nederland: 088 9005500
Buitenland: 00 31 88 9005500

Neem bij schade ook altijd contact op met BB&L autoverhuur via het volgende nummer: 0031 20 655 79 00. Samen kan gekeken worden welke vervolgstappen nodig zijn. Documenteer de schade vooraf zo nauwkeurig mogelijk.

Direct een huurauto met gratis Breakdown Service reserveren

Kosten bij schade


Omdat u bij BB&L autoverhuur volledig verzekerd bent voor alle vormen van schade, betaalt u in principe alleen het eigen risico bij schade. Kan de schade verhaald worden op een derde partij, dan betaalt u zelfs niets. Het eigen risico voor huurauto's uit categorie A en B is slechts € 50,00. Het eigen risico voor huurauto's uit overige categorieën is € 125,00. In enkele uitzonderlijke situaties moet er meer dan het eigen risico betaald worden. Lees hier op de pagina eigen risico meer over.