Top 5 Nederlandse hotspots mét terras én goede parkeergelegenheid

Top 5 Nederlandse hotspots mét terras én goede parkeergelegenheid

De zomer laat nog even op zich wachten. Ondanks dat hebben wij er alle vertrouwen in dat we binnenkort op een zonnig terras kunnen zitten. Of u nu naar Nederland komt voor werk of het bezoeken van de familie, een zon overgoten adresje kan nooit kwaad. Wij hebben daarom de 5 zomerse hotspots mét terras én goede parkeergelegenheid voor u geselecteerd.

Mossel en Gin – Amsterdam

Mossel&Gin is gelegen in het Westerpark naast de Westergasfabriek en heeft een groot terras. Bij deze foodbar kunt u terecht voor visgerechten om te delen of een diner. Door de centrale ligging zijn ze goed met de auto te bereiken. U kunt makkelijk de huurauto parkeren bij Q park Westergasfabriek.

De Tuin van de 4 windstreken – Rotterdam

De Tuin ligt op een unieke locatie: direct aan de Kralingse plas en aan de rand van het Kralingse bos. In deze natuurrijke omgeving kunt u genieten van een brunch, lunch, high tea, borrel of diner. Zij staan bekend om hun ruime terras waar u lekker aan de waterkant kunt ontspannen.

Nog en pluspunt: Parkeren is gratis!

Key West Beachhouse - Utrecht

Utrecht heeft geen zee, maar wel de Haarrijnse plas. Genoeg reden om daar een beachhouse te vestigen. Key West Beachhouse is een authentiek lounge restaurant waar u het ultieme vakantiegevoel kunt beleven. De diverse menukaart en de naastgelegen parkeergarage maken een bezoek nóg prettiger.

Ketelhuis – Eindhoven

Het Ketelhuis is in Eindhoven dé hotspot! En dat is ook niet gek want zij hebben een waanzinnig goed terras én een heerlijke menukaart. Deze unieke locatie ligt net buiten het stadscentrum, waardoor parkeren in de buurt geen probleem is.

Sofa – Maastricht

Iets buiten het centrum, op het kasteeldomein van kasteel de Hoogenweerth, ligt basserie/restaurant Sofa. Op het ruime terras kunt u heerlijk genieten van de Limburgse natuur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, dus zeker een bezoekje waard.

Terug naar het blog