Tips voor een huurauto vanaf Schiphol Airport én een goedkoop vliegticket!

Tips voor een huurauto vanaf Schiphol Airport én een goedkoop vliegticket!

De vakantieperiode staat weer voor de deur! Tijd om een bezoek te brengen aan vrienden en familie in Nederland. Voor iedere reiziger is het een uitdaging om een goede deal te sluiten voor een huurauto én vliegticket. Wij geven u een aantal tips om deze zomer de beste deal te sluiten!

#1 Vergelijk meerdere luchthavens/steden met elkaar

Vaak hebben steden of landen meerdere luchthavens. Zo heb je in Nederland al 3 grote luchthavens: Schiphol Amsterdam Airport, Rotterdam-The Hague Airport en Eindhoven Airport. Het is daarom slim om je niet vast te houden aan één luchthaven of stad. Dit kan namelijk een hoop geld besparen.

#2 Vlieg goedkoper met een tussenlanding

Een tussenlanding is niet altijd even ideaal, maar wel kosten besparend. Sommige tussenlandingen zijn zo kort dat het de moeite waard is. Zet daarom niet direct de filter 'non-stop flights' aan, want hiermee kunt uw ticket een stuk goedkoper zijn.

#3 Wis voor het boeken van een vliegticket uw browsergeschiedenis

Veel websites waar u vliegtickets kunt boeken, houden uw voorkeuren bij door middel van cookies. Deze cookies zouden van invloed kunnen zijn op de prijs van uw vliegticket. Door voorafgaand het boeken uw browsergeschiedenis te wissen kunt u prijswijzigingen omzeilen.

#4 Hier vindt u goedkope huurauto's op diverse Nederlandse luchthavens

Een huurauto kan in eerste instantie nog goedkoop ogen, maar later blijkt het geen all-in prijs te zijn. De prijs die u vervolgens betaalt valt dan een stuk hoger uit dan vooraf gedacht.
Bij BB&L autoverhuur hoeft u zicht geen zorgen te maken over verborgen kosten. Wij hanteren namelijk wel all-in tarieven. En all-in is bij ons echt all-in. Dit kunt u van ons verwachten:

  • Vrije kilometers
  • GPS voor West Europa
  • WA- en cascoverzekering voor West Europa
  • Diefstalverzekering
  • Inzittenden-ongevallen-verzekering
  • Lokale belasting (BTW)
  • Maximaal Eigen Risico van €50 of €125 (afhankelijk van het type auto)
Terug naar het blog