Tijdens de zomermaanden terug in Nederland? Ga erop uit en huur een auto!

Tijdens de zomermaanden terug in Nederland? Ga erop uit en huur een auto!


Voor wie in het buitenland woont en alleen in de zomer terug is in ons landje, kan de tijd in Nederland al snel gaan lijken op één lang familiebezoek. Natuurlijk is het leuk om iedereen weer te zien – wat zijn de neefjes en nichtjes gegroeid! – en het is ook gezellig om bij familie en vrienden te eten en misschien te overnachten. Maar je wil niet steeds afhankelijk zijn van anderen. En zou het niet lekker zijn om ook nog een beetje vakantie te kunnen vieren in eigen land? Het is tenslotte zomer! Een huurauto biedt je de vrijheid om op pad te gaan, en zelf je programma te bepalen. Eigenlijk precies zoals je dat normaal ook gewend bent.

De vrijheid om te gaan waar jij wil


Je mag dan misschien door je familie onthaald worden op het vliegveld; dat betekent niet dat je vervolgens van ze afhankelijk bent. Met een huurauto trek je lekker je eigen plan. Een dagje naar het strand, wandelen in het bos, even langs bij een oude schoolvriend, of lekker een avond uit? De vrijheid om gewoon de auto te pakken is onbetaalbaar. En die is ook nog eens heel eenvoudig geregeld! Bij BB&L staat je auto voor je klaar op Schiphol als je aankomt, en je laat hem al even gemakkelijk achter voor de vertrekhallen, als je weer gaat vliegen. Geen rijen voor de verhuurbalies – gewoon in- en uitstappen alsof het je eigen auto is. En het mooie is: die vrijheid is ook nog eens heel betaalbaar.

Huurauto's met zeer voordelige all-in-tarieven


Onze tarieven voor autohuur zijn all-in. En bij BB&L Autoverhuur betekent all-in dat ook echt. Dus ook geen extra verzekeringen meer na aankomst op Schiphol Airport. Inbegrepen zijn vrije kilometers, een navigatiesysteem voor West Europa, verzekeringen én BTW. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf en geen gedoe. Bij BB&L rijd je zo al een huurauto vanaf € 24,- per dag! Het enige dat je dan nog extra betaalt is de benzine. Klinkt goed? Bekijk nu ons ruime aanbod van huurauto's om je ideale auto voor de zomer uit te kiezen.

En dan nog een hotelletje


Wil je behalve een eigen auto ook gewoon een eigen plek hebben om je terug te kunnen trekken? In de omgeving van Schiphol zijn grote en kleine hotels, waar wij met plezier je auto voor de deur afleveren. Je hotel vormt de ideale uitvalsbasis voor bezoeken aan vrienden en familie, of voor heel andere plannen. Net waar jij zin in hebt. Krijg je al zin om te boeken?

Terug naar het blog