Huur een auto om beurzen en congressen in Amsterdam te bezoeken

Bezoekt u binnenkort een van de congressen of beurzen in Amsterdam en wilt u een auto huren? Met de huurauto’s van BB&L Autoverhuur kunt u direct vanaf Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. In het brede aanbod aan huurauto’s vindt u een auto die voldoet aan al uw eisen zodat u snel aankomt op uw bestemming.

IEEE Sections Congress, 22 t/m 24 augustus
IEEE is 's werelds grootste professionele vereniging dat zich inzet voor het bevorderen van technologische innovatie in het voordeel van de mensheid. Het congres is de ideale plek om te netwerken en kennis uit te wisselen op het gebied van innovatie om zo de toekomst van IEEE vorm te geven.

IBC2014 congres en beurs, 11 t/m 16 september
Bent u werkzaam op het gebied van technologie en content met betrekking tot elektronische media en entertainment. IBC2014 is de belangrijkste mondiale ontmoetingsplaats voor 50.000 professionals uit meer dan 170 landen. Op de beurs kunnen deze professionals debatteren, zich informeren, netwerken en vergelijken.

29e European PV Solar Energy Conference and Exhibition, 22 t/m 26 september
De EU PVSEC is het grootste internationale congres op het gebied van fotovoltaïsch onderzoek, technologieën en applicaties en daarnaast een belangrijke internationale beurs voor de PV sector. Net als de andere evenementen biedt de beurs de kans om te netwerken, zaken te doen en de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van PV te presenteren en bespreken.

Binnen 11 minuten van Amsterdam Schiphol naar Amsterdam RAI

Bij het huren van een auto bij BB&L autoverhuur kunt u snel vanuit Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. U wordt door ons opgewacht en naar uw huurauto begeleid, waarna u binnen 11 minuten bij Amsterdam RAI op de parking staat. U rijdt richting de A4 en volgt daarna de A10. Bij Europaplein (s109) gaat u eraf en kunt u Amsterdam RAI al zien. BB&L Autoverhuur geeft u tijdens uw verblijf ook een gratis GPS mee. Zo kunt u Amsterdam RAI nog eenvoudiger vinden.

Waar kunt u overnachten?

Voor, na of tijdens de beurs die u bij Amsterdam RAI bezoekt, kunt u een geschikt hotel in de buurt van Schiphol Airport boeken? Wanneer u bijvoorbeeld bij het NH Hotel Schiphol in Hoofddorp, het Hotel van der Valk Schiphol in Hoofddorp, het Hotel Mercure Amsterdam Airport in Schiphol of het Crown Plaza Schiphol in Hoofddorp boekt, kunt u een huurauto van BB&L autoverhuur aangeleverd krijgen en/of achterlaten bij het hotel. Wilt u weten bij welke hotels we deze service ook leveren? Bekijk dan ons hoteloverzicht.

Bezienswaardigheden in de buurt van Amsterdam RAI

Buitenlandse toeristen willen vaak ook echt typisch Nederlands dorpen bezoeken, zoals de traditionele Hollandse vissersdorpen Volendam en Marken. Beide dorpen staan in zowel binnen- als buitenland bekend om haar visserij, typische woningbouw en klederdracht. Wel apart overigens, want hoewel de toeristen met busladingen tegelijk worden aangevoerd, zijn er genoeg Nederlanders die er nog nooit geweest zijn.

Eén van de bekendste toeristische attracties van Nederland is Kinderdijk. Kinderdijk is de gemeente met de meeste molens van Nederland. Zoveel molens zo dicht bij elkaar met daartussen het zo typische Hollandse polderlandschap zorgt voor een mooi plaatje dat jaarlijks tienduizenden toeristen trekt.

Over Amsterdam Rai


Wilt u na de beurs met uw familie, kennissen of collega’s ook wat van Amsterdam zien? Amsterdam staat bekend om zijn grachtengordel. Rondom deze grachten staan de meest mooie historische panden uit de ‘Gouden Eeuw’, met typische trapgevels, halsgevels, klokgevels en lijstgevels.

Wilt u meer weten over wat er te zien is in Nederland? Lees dan onze blog over de Top 6 bezienswaardigheden in Nederland.

(HeGe)

 

Terug naar het blog