Een autovakantie in Nederland. Wat kost dat?

Een autovakantie in Nederland. Wat kost dat?

De vakantieperiode breekt weer bijna aan. Bent u van plan om in Nederland op vakantie te gaan met de auto? Goede keuze, maar wat kost een auto vakantie in Nederland eigenlijk en waar moet u aan denken? Wij helpen u op weg!

Met een huurauto op vakantie in Nederland

Wilt u ontspannen aan het strand in Zeeland, een bezoek brengen aan Amsterdam of gaat u liever de natuur in? Met de auto is er genoeg in Nederland te ontdekken! Daarnaast zijn er goede snelwegen waardoor het reizen met een huurauto nog gemakkelijker wordt.

Of u nu met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat, het brengt altijd kosten met zich mee. Vooral bij het huren van een auto kunt u te maken krijgen met verborgen kosten. Hier leest u hoe u verborgen kosten kunt voorkomen >

Bij BB&L Autoverhuur hanteren wij 100% all-in tarieven, dus bij ons wordt u niet geconfronteerd met kosten waar u niet op gerekend had.

Vakantieauto huren bij BB&L Autoverhuur

Wij hebben voor iedere vakantie een geschikte huurauto voor u klaar staan. Van kleine schakelauto voor een stedentrip tot een grote gezinsauto met automatische transmissie. Om uw vakantieauto compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor extra’s zoals kinderzitjes. Al onze huurauto’s zijn voorzien van een GPS voor West-Europa. 

4 tolwegen in Nederland

Tolwegen kom je vaak tegen in landen zoals Frankrijk en Portugal. Het betalen van tol kan ongemerkt oplopen tot een behoorlijk bedrag.  In Nederland betaalt elke autobezitter belasting waardoor het betalen van tol in principe niet nodig is. Toch bestaan er in Nederland 4 tolwegen:

  • A9: Wijkertunnel
  • A15: Noordtunnel
  • N62: Westerscheldetunnel
  • N217: Kiltunnel

 

Bereken uw totale reiskosten

Naast de kosten van een huurauto en de eventuele tol moet u natuurlijk ook rekening houden met brandstofkosten. Via de website van de ANWB kunt u zowel uw route plannen als uw brandstofkosten berekenen.

Terug naar het blog