Een auto huren op een luchthaven: hoe werkt dat?

Een auto huren op een luchthaven: hoe werkt dat?

Hoe fijn is het om na een lange vlucht direct uw huurauto in te kunnen stappen? Heel fijn, maar meestal zitten er nog wel een aantal haken en ogen aan. In de blog van januari leggen wij uit hoe u gemakkelijk een auto kunt huren vanaf de luchthaven.

Goedkoop een auto huren vanaf de luchthaven

U wilt natuurlijk wel de beste deal vinden als u een auto gaat huren. Bij welke autoverhuurder u ook een auto boekt, er wordt altijd een Airportfee in rekening gebracht. Door dit soort verborgen kosten kunt uw huurprijs aardig oplopen.

Het is daarom verstandig om vooraf een vergelijking te maken van de verschillende autoverhuurders. De ene verhuurder toont een all-in prijs en de andere een lage 'kale' prijs.

Bij BB&L autoverhuur wordt er altijd een all-in prijs getoond en kunt u een auto huren vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam/The Hague airport en Eindhoven airport.

Snel en gemakkelijk online reserveren

Bij BB&L Autoverhuur boekt u snel en gemakkelijk online uw gewenste huurauto. Bij alle huurauto's zit het volgende inbegrepen:

  • GPS voor West-Europa
  • Gratis extra bestuurders
  • WA- en Casco verzekering West Europa
  • Inzittenden Ongevallen & Diefstal verzekering
  • Maximaal eigen risico van € 50 / 125
  • Kilometers vrij
  • Gratis annuleren tot moment van aankomst

Bij ons zijn alle reserveringen op aanvraag waardoor u niet vooraf hoeft te betalen. Wanneer uw aanvraag door ons is goed gekeurd, gaan we pas over tot betaling.

Op de dag van aankomst houden wij nauwlettend uw vluchtschema in de gaten zodat u direct het voertuig tot uw beschikking heeft.

Vanaf de luchthaven instappen en wegrijden

Doordat wij de snelste Schiphol Airport service bieden is het een kwestie van instappen en wegrijden.

Ook tijdens de huurperiode kunt u op ons rekenen. Zo kunt u in het geval van pech altijd gebruiken maken van onze Break Down service in West-Europa.

Wilt u uw auto eerder inleveren dan gepland? Geen punt! Wij brengen geen ongebruikte huurdagen in rekening!

Terug naar het blog