De voordelen van vooraf een auto huren

De voordelen van vooraf een auto huren


Wanneer u voor vakantie of werk naar Nederland komt, kunt u natuurlijk op plaats van bestemming een auto huren. Echter, wanneer u bijvoorbeeld op Schiphol uw auto wilt huren, komt u vaak in ellenlange wachtrijen te staan en zult u zien dat de auto die u wilde huren nét aan de persoon voor u is verhuurd. Helaas, maar voortaan kunt u dit voorkomen door van te voren bij BB&L Autoverhuur te boeken.

De auto staat voor u klaar


Bij aankomst op Schiphol, of Rotterdam Airport kunt u de drukte voor zijn; een van onze BB&L medewerkers staat in de aankomsthal op u te wachten om u naar de door u gekozen auto te begeleiden. Terwijl anderen in de rij staan, naar de car rental parking lopen of in een car rental shuttle zitten, bent u al onderweg naar uw eindbestemming. Wel zo gemakkelijk!

Altijd de juiste huurauto


Zonder boeking vooraf weet u niet welke huurauto’s beschikbaar zijn. De huurauto die u voor ogen had, kan al verhuurd zijn. Hierdoor komt u vaak in een hogere prijsklasse terecht. Als u met een grotere groep bent, wil het wel eens voorkomen dat u genoegen moet nemen met krappere zit- en bagageruimtes. Maar ook wanneer u nog speciale wensen heeft, zoals het huren van een kinderzitje of sneeuwkettingen, is het niet zeker dat deze nog aanwezig zijn.

Wilt u er zeker van zijn dat de huurauto naar wens is? Met vooraf boeken, weet u dat u de juiste huurauto krijgt.

Geen prijsverschil


Dat u de gewenste huurauto voor u klaarstaat, is natuurlijk het grootste pluspunt van het vooraf boeken. Zo weet u van te voren precies wat u betaalt. Bij het huren van een auto op vluchthavens kan er niet gegarandeerd worden dat u een auto kunt huren in uw prijsklasse. Bij drukte zijn de meest verhuurde auto’s al weg en komt u in een hogere prijsklasse. Als u vooraf bij BB&L Autoverhuur huurt, geniet u van 100% all-in tarieven en no-nonsense voorwaarden.

Auto’s huren in het buitenland


Huren in het buitenland kan nog wel eens tricky zijn. Vaak adverteren de autoverhuurders dat hun prijzen all inclusive zijn, maar wanneer u de voorwaarden in het contract leest, blijkt de auto niet geheel verzekerd te zijn. Ook kunnen de prijzen kunnen veel duurder uitvallen doordat u meerdere verzerkeringen moet afsluiten. Lees daarom altijd goed het contract door en controleer of u de extra verzekeringen echt nodig hebt.

Terug naar het blog