De beste huurauto’s voor de zomer

De beste huurauto’s voor de zomer


Meerdere weken vakantie voor de boeg, of een heerlijk weekendje weg? Heb je zelf geen auto, dan kan een huurauto precies de vrijheid geven die je zoekt in de zomermaanden. Handgeschakeld of automaat: BB&L heeft voor elke gelegenheid de ideale auto. Standaard voorzien van airco en GPS voor West Europa. En dan ook nog voor de allerkleinste all-in huurprijzen op de markt!

De ideale huurauto voor een dagtrip


Gaan jullie er een dagje op uit? Dan wil je een comfortabele kleine auto, die van alle gemakken is voorzien. Ideaal is dan de nieuwe Clio: optimaal comfort in een compacte verpakking, en standaard voorzien van stuurbekrachtiging, airco en ingebouwde navigatie voor West Europa. U huurt al een Clio of een gelijkwaardige model vanaf € 29,00 per dag all-in!

De goedkoopste huurauto vanaf Schiphol


De jongste telg uit de Renault-familie (of een gelijkwaardig model) huurt u al vanaf € 24,00 per dag! De Renault Twingo is compact en veelzijdig, krachtig en zuinig. Een vernuftige vierzitter, van het hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau dat u van Renault gewend bent. Goedkoop een auto huren na aankomst op Schiphol? De Twingo is het perfecte autootje voor die comfortabele rit van A naar B!

De meest comfortabele familie-auto


Het stationcar-model van de Ford Focus is de ideale auto voor vakantie in Nederland of andere plaatsen in Europa, met meer dan genoeg comfortabele ruimte voor u, voor de kinderen en voor de bagage. Uiteraard voorzien van airco, airbags en een fijne radio/CD-speler. En omdat kinderen net zo comfortabel en veilig moeten kunnen reizen als u zelf, huurt u bij BB&L een passend kinderzitje mee vanaf € 20!

Ook voor die prettige automaat!


BB&L heeft een prachtige selectie handgeschakelde huurauto’s. Maar rijdt u liever een automaat, dan heeft u ook een ruime keus in modellen en prijsklassen. Zo is de Hyundai i-20 ideaal voor een dagtrip, zijn de Renault Captur en Scenic perfect voor een wat langere reis met kinderen op de achterbank, en is de Volvo S60 dé luxe automaat voor de zakelijke rijder.

Extra’s bij het huren van uw auto


Ongeacht welke auto u huurt bij BB&L Autoverhuur: u krijgt er standaard gratis GPS bij. Bovendien kunt u gratis een tweede bestuurder registreren, én bent u WA- en Casco verzekerd binnen West-Europa. Zoekt u de perfecte auto voor uw vakantie? Bij BB&L hebben we hem. Bekijk onze website voor meer informatie en acties!

Terug naar het blog