Autohuur in het buitenland. Gaat dat wel goed?

Autohuur in het buitenland. Gaat dat wel goed?

Volgens Consumentenbond gaat het nog steeds niet goed met autohuur in het buitenland. Vakantiegangers ervaren in het buitenland veel problemen met het huren van een auto. De bijkomende kosten voor extra verzekeringen en het afkopen van het Eigen Risico vindt men onduidelijk. Daarnaast zijn de huurprijzen en voorwaarden ondoorzichtig.

Geen wonder dat consumenten zich hier negatief over uitlaten, want op je vakantie wil je niet voor verrassingen komen te staan.

Autohuur in Nederland

 

Misschien is het dit jaar het overwegen waard om uw huurauto in Nederland te boeken. Bijkomende voordelen hiervan zijn dat u in uw eigen taal (of Engels) te woord wordt gestaan, kunt doorvragen en makkelijker  verschillende aanbieders kan vergelijken.

Zo kunt u heerlijk zonder zorgen met uw huurauto naar uw vakantiebestemming!

Voordelen bij BB&L autoverhuur

Bij BB&L proberen wij onze dienstverlening zo transparant mogelijk te houden. Bij ons kom je ook niet voor onverwachtse kosten te staan. Kosten voor een 2e bestuurder, ongebruikte huurdagen, extra verzekeringen en creditcardbetalingen brengen wij niet in rekening.  Daarnaast hanteren wij standaard het laagst mogelijke Eigen Risico per schadegeval.

Wij doen ons uiterste best om u tijdens uw verblijf in Nederland zo goed mogelijk van dienst te zijn met een huurauto.

Terug naar het blog