Antwerp Expo: breed beursaanbod voor consument en professional

Antwerp Expo: breed beursaanbod voor consument en professional


Wie in Antwerpen een vak- of consumentenbeurs bezoekt, komt al snel terecht in Antwerp Expo. Met 4 tentoonstellingshallen, een congres en seminarcentrum, uitstekende parkeervoorzieningen en een aanbod van zo’n 60 beurzen per jaar is Antwerp Expo in Vlaanderen dan ook dé ontmoetingsplaats voor 7.000 bedrijven en ruim 1,2 miljoen bezoekers. Een impressie van het beursaanbod:

Antwerp Classic Salon, 28 februari t/m 2 maart

Tijdens de Antwerp Classic Salon presenteren 350 exposanten uit Europa en de Verenigde Staten op ruim 20.000 m2 hun aanbod aan oldtimers, classic cars en youngtimers (meer dan 400 in totaal!), motoren, nieuwe en gebruikte accessoires, interieurs, onderhoudsproducten, zeldzame literatuur, miniaturen, modellen en overige automobilia. Daarnaast zijn er circa vijftig oldtimer- en motorclubs en diverse restauratiebedrijven en musea aanwezig. Natuurlijk mag u het concours d’elegance voor automobielen niet missen!

Maintenance en Pumps & Valves, 26 en 27 maart

De vakbeurs Maintenance geeft een actueel overzicht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van onder meer gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, spare parts, meettoestellen, services, veiligheidsmanagement, energiebeheer en onderhoudssoftware.

De beurs vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Pumps & Valves. Tijdens deze technologiebeurs informeren ruim 300 exposanten u over alle technologieën en innovaties op het gebied van onder meer industriële pompen, (regel)kleppen, afsluiters, afdichtingen, filters, leidingen en pijpsystemen. Een aanrader voor technische professionals.

Rommelant, 19 t/m 21 april

Houdt u van ‘schatgraven’ in rommel, brocante, tweedehandsgoederen en restpartijen? Stuur uw huurauto dan eens richting Antwerpen voor een bezoek aan Rommelant, de grootste en oudste overdekte rommelmarkt van België. Standhouders zijn zowel handelaren als particulieren en het aanbod is enorm gevarieerd.

Parascoop, 30 maart

Onder de noemer wellness voor de geest belooft de paranormale beurs Parascoop u alternatieven voor gezondheid, welzijn en geluk en een brede kijk op de wereld. Bent u in uw leven getuige geweest van onverklaarbare verschijnselen? Voelt u zich anders dan anderen? Of wilt u weten wat de toekomst voor u in petto heeft? Dan vindt u mogelijk het antwoord op Parascoop. Kaartleggen, numerologie, astrologie, meditatie, stressbeheersing, helderziendheid, contact met overledenen, magie, hypnose… Parascoop biedt het allemaal.

Antwerpfila, 5 en 6 april

Filatelisten en numismaten kunnen hun hart ophalen tijdens de internationale postzegel- en muntenbeurs Antwerpfila die tweemaal per jaar in Antwerp Expo plaatsvindt. De beurs biedt een keur aan postzegels, munten, brieven en poststukken in elke kwaliteit en prijsklasse. Daarmee biedt Antwerpfila u een uitgelezen kans om uw verzameling aan te vullen.

Fotografiebeurs, 18 mei

De Fotografiebeurs is in België al 20 jaar dé meest toonaangevende beurs op het gebied van fotografie voor professionele fotografen en hobbyisten. U vindt er alles – nieuw en gebruikt – op het gebied van digitale en analoge fotografie, lenzen, camera’s, projectoren, doka’s, statieven, antieke toestellen en oude foto’s.

Terug naar het blog