Amsterdam RAI: interessante congressen en beurzen

Amsterdam RAI: interessante congressen en beurzen


Bezoekt u binnenkort een van de congressen of beurzen in Amsterdam RAI en wilt u een auto huren? Met de huurauto’s van BB&L Autoverhuur kunt u direct vanaf Schiphol Airport naar Amsterdam RAI. In het brede aanbod aan huurauto’s vindt u altijd een auto die voldoet aan al uw eisen zodat u snel aankomt op uw bestemming.

Amsterdam RAI is een groot evenementen-, congres- en beurscomplex in Amsterdam en houdt elk jaar zo’n 50 internationale congressen en 70 beurzen. Jaarlijks heeft het complex in totaal ongeveer anderhalf miljoen bezoekers. Ook de komende maanden heeft het complex een aantal interessante congressen en beurzen klaar staan.

IEEE Sections Congress, 22 t/m 24 augustus

IEEE is 's werelds grootste professionele vereniging dat zich inzet voor het bevorderen van technologische innovatie in het voordeel van de mensheid. Het congres is de ideale plek om te netwerken en kennis uit te wisselen op het gebied van innovatie om zo de toekomst van IEEE vorm te geven.

IBC2014 congres en beurs, 11 t/m 16 september

Bent u werkzaam op het gebied van technologie en content met betrekking tot elektronische media en entertainment. IBC2014 is de belangrijkste mondiale ontmoetingsplaats voor 50.000 professionals uit meer dan 170 landen. Op de beurs kunnen deze professionals debatteren, zich informeren, netwerken en vergelijken.

29e European PV Solar Energy Conference and Exhibition, 22 t/m 26 september

De EU PVSEC is het grootste internationale congres op het gebied van fotovoltaïsch onderzoek, technologieën en applicaties en daarnaast een belangrijke internationale beurs voor de PV sector. Net als de andere evenementen biedt de beurs de kans om te netwerken, zaken te doen en de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van PV te presenteren en bespreken.

Binnen 11 minuten van Amsterdam Schiphol naar Amsterdam RAI


Bij het huren van een auto op Schiphol bij BB&L Autoverhuur kunt u snel vanuit de luchthaven naar Amsterdam RAI. U wordt door ons opgewacht en naar uw huurauto begeleid, waarna u binnen 11 minuten bij Amsterdam RAI op de parking staat. U rijdt richting de A4 en volgt daarna de A10. Bij Europaplein (s109) gaat u eraf en kunt u Amsterdam RAI al zien. BB&L Autoverhuur geeft u tijdens uw verblijf ook een gratis GPS mee. Zo kunt u Amsterdam RAI nog eenvoudiger vinden.

Waar kunt u overnachten?


Voor, na of tijdens de beurs die u bij Amsterdam RAI bezoekt, kunt u een geschikt hotel in de buurt van Schiphol Airport boeken. Wanneer u bijvoorbeeld bij het NH Hotel Schiphol in Hoofddorp, het Hotel van der Valk Schiphol in Hoofddorp, het Hotel Mercure Amsterdam Airport in Schiphol of het Crown Plaza Schiphol in Hoofddorp boekt, kunt u een huurauto van BB&L Autoverhuur aangeleverd krijgen en/of achterlaten bij het hotel. Wilt u weten bij welke hotels we deze service ook leveren? Bekijk dan ons hoteloverzicht.

Bezienswaardigheden in de buurt van Amsterdam RAI


Wilt u na de beurs met uw familie, kennissen of collega’s ook wat van Amsterdam zien? Amsterdam staat bekend om zijn grachtengordel. Rondom deze grachten staan de meest mooie historische panden uit de ‘Gouden Eeuw’, met typische trapgevels, halsgevels, klokgevels en lijstgevels.

Wilt u meer weten over wat er te zien is in Nederland? Lees dan onze blog over de Top 6 bezienswaardigheden in Nederland.

Terug naar het blog