Aanrader: een bezoek aan Jaarbeurs Utrecht

Aanrader: een bezoek aan Jaarbeurs UtrechtJaarbeurs Utrecht staat bekend als the place to be als het gaat om aansprekende beurzen. Het 100.000 m2 grote beurscomplex beschikt over 11 expositiehallen, 7 congreszalen, 28 vergaderzalen en een mediacentrum met 17 zalen. Sinds de eerste Jaarbeurs in 1917 groeide het aantal bezoekers van 150.000 tot ruim 2,5 miljoen per jaar! Onderstaand treft u een selectie aan van aansprekende beurzen in Jaarbeurs Utrecht:

Kampeer en Caravan Jaarbeurs + Vakantiebeurs, 15 t/m 19 januari

Nederlanders staan er internationaal om bekend heel Europa te doorkruisen met caravans, campers, vouwwagens en tenten. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kan iedereen die van kamperen houdt zijn hart ophalen, want deze consumentenbeurs presenteert ook in 2014 weer veel nieuws op kampeergebied. De gelijktijdig gehouden Vakantiebeurs brengt de hele wereld binnen handbereik met onder meer reis- en landenformatie, theater- en videovoorstellingen en een kinderpaviljoen. Je zou zó je koffer pakken!

VSK 2014, 3 t/m 7 februari

VSK is een internationale vakbeurs voor verwarming, sanitair en klimaatbeheersing. De beurs wordt om het jaar gehouden en staat iedere editie weer bol van nieuws en innovaties op het gebied van (gebouw)installaties, componenten en apparaten voor verwarmingssystemen, duurzame energie, airconditioning, gereedschappen, kennisoverdracht en automatisering. Dat maakt VSK hét evenement voor de vakman in de Benelux.

Dancefair, 15 & 16 februari

Het tweedaagse evenement Dancefair 2014 is bestemd voor iedereen die een professional wil worden of zich als professional verder wil ontwikkelen in de elektronische muziekindustrie. Met zo’n 200 seminars en workshops, verdeeld over twee dagen, wordt het evenement beschouwd als de grootste ter wereld in zijn soort. Het evenement wordt bezocht door onder meer muzikanten, audio engineers, top deejays en producers. Belangrijkste beursdoel: netwerken, muziek luisteren inspiratie opdoen en… je eigen muziek laten horen aan meer dan 70 platenlabels die op zoek zijn naar nieuw talent!

MOTORbeurs Utrecht, 20 t/m 23 februari

MOTORbeurs Utrecht is de grootste motorbeurs van de Benelux en vormt de traditionele start voor het nieuwe motor(sport)seizoen. Tijdens de 30e editie van dit vierdaagse evenement ziet u alles op het gebied van motor, onderdelen, motorkleding, helmen, accessoires en nog veel meer. Vrrrroem!

Vakbeurs Event, 26 & 27 maart

Ook leuk: een vakbeurs over de organisatie van vakbeurzen en evenementen. Vakbeurs Event is dan ook hét trefpunt voor vakgenoten uit de evenementenbranche. Met inspirerende beursstands, prikkelende visies en topsprekers uit de branche.

VerzamelaarsJaarbeurs, 12 t/m 14 april

De grootste beurs van Europa op het gebied van curiosa, antiek en  tweedehands spullen is een schatkamer voor liefhebbers en verzamelaars. In vijf hallen presenteren ruim 2.000 deelnemers op de VerzamelaarsJaarbeurs honderdduizenden verzamelobjecten: van porseleinen poppen tot design artikelen en van serviesgoed tot zakhorloges. Ook zijn er diverse exposities en informatieve stands.

Second Home, 19 t/m 21 september

Nu de economie weer wat lijkt aan te trekken, is een bezoek aan Second Home een leuk uitje. Deze internationale onroerend goed beurs richt zich op mensen die een tweede huis willen kopen of zich hierop willen oriënteren. Het aanbod omvat vakantiewoningen en tweede huizen voor belegging of eigen bewoning in Europa, Mexico, Zuid-Afrika en de Nederlandse Antillen.

Compleet beursoverzicht


Heeft u belangstelling voor een van de vele andere (vak)beurzen in Utrecht? Raadpleeg dan het complete beursaanbod.

Terug naar het blog