10 gratis apps voor de zakelijke reiziger!

10 gratis apps voor de zakelijke reiziger!

Gaat u regelmatig voor zaken naar het buitenland? Dat vergt altijd wat voorbereiding.

Het plannen van een route, tijdens de trip in contact blijven met collega’s of het zoeken van een hotel. Dit soort zaken kunt u makkelijk via een app regelen.

Wij hebben 10 gratis apps voor de zakelijke reiziger voor u op een rijtje gezet. Alle apps zijn beschikbaar voor Android en iOS.

Yellowbrick

Stel, u bent op zakenreis in een Nederlandse stad die u niet goed kent. Waar kunt u dan veilig parkeren? Via de Yellowbrick app kunt u o.a. straatparkeren, parkeren bij Q-park , op een P+R terrein en op Schiphol.

WhatsApp

Blijft altijd in contact met uw collega’s via WhatsApp op zakenreis! WhatsApp is de bekendste service waarmee u berichten kunt versturen en kan bellen.

Google maps

Wilt u niet verdwalen op weg naar een vergadering? Gebruik dan de navigatie-functie van Google Maps. Voer uw bestemming in en de app wijst u de route.

Slack

Heeft u geen tijd om tijdens uw zakenreis uw e-mail bij te houden? Met Slack kunt u snel en makkelijk communiceren met uw collega’s. Met de app kunt u real-time privé- en groepsberichten versturen. Evenals het delen en sturen van bewerkte documenten.

HotelTonight

Heeft u nog geen hotel geboekt op de bestemming van uw zakenreis? Met de app van HotelTonight vindt u makkelijk een last-minute aanbieding voor een hotel. Hotels over de hele wereld zijn bij deze app aangesloten.

Oanda Currency converter

Op zakenreis kunt u te maken krijgen met verschillende valuta. Met de valuta generator Oanda krijgt u inzicht in de valutakoersen en kunt u makkelijk bedragen omrekenen. Dit is een erg handige app voor de internationale reiziger.

Hopper

Altijd op zoek naar de goedkoopste vlucht? Hopper vertelt u precies wanneer u moet vliegen en wanneer u het beste een ticket kan kopen. De app vertelt u wanneer de beste ticketprijs  van uw vlucht beschikbaar is.

FlightAware

Op een zakenreis wil je niet onverwachts met vertragingen of vluchtwijzigingen te maken hebben. Met de app van FlightAware krijgt u real-time inzicht in alle vluchten wereldwijd. Wanneer er een update is krijgt u automatisch bericht. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Skype

Skype kennen we allemaal en mag daarom niet in dit lijstje ontbreken. Met Skype kunt u makkelijk op afstand videocalls opzetten met uw collega’s. Wanneer u snel iets moet bespreken kunt u ook bellen of chatten.

Google Translate

Het kan voorkomen dat u voor een zakenreis naar een land reist waar u de taal niet spreekt. Google translate helpt u daarbij. Deze app vertaalt wat u wilt zeggen in meer dan 100 verschillende talen.

 

 

Terug naar het blog