Auto huren bij BB&L Autoverhuur - Airport service

BB&L is de ideale autoverhuur voor wie meteen vanaf de luchthaven wil kunnen wegrijden. De door u gereserveerde huurauto wordt voorgereden door een van onze medewerkers op het moment dat u op het vliegveld landt. Onze medewerker wacht in de aankomsthal, begeleidt u rechtstreeks naar uw auto en overhandigt u de sleutel. En voor uw terugvlucht laat u de huurauto gewoon achter bij de vertrekhallen. Eenvoudig, comfortabel en de klok rond. En dat tegen all-in tarieven van vanaf € 24,- per dag! U maakt gebruik van onze airport service op Schiphol Amsterdam Airport, Rotterdam/The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Auto huren Luchthaven Schiphol

Op verzoek brengen en halen wij uw huurauto op Amsterdam Schiphol Airport. Wilt u gebruikmaken van deze 24-uursdienst, dan geeft u bij uw reservering aan op welke datum en welk tijdstip u de huurauto wilt ontvangen, wanneer u de huurauto weer wilt inleveren en wat uw vluchtgegevens zijn.

Bij vertrek vanaf Schiphol parkeert u de auto op een door u vooraf aangegeven tijdstip voor de vertrekhallen, waar we u bij de auto ontmoeten. U bent dan nog slechts enkele tientallen meters verwijderd van de incheckbalies en u heeft geen hinder meer van trap of lift.

Auto huren vliegveld Rotterdam/The Hague

Even gemakkelijk als op Schiphol, kunt u ook op Rotterdam/The Hague Airport gebruik maken van onze 24 uurs-airport service. Op verzoek leveren wij uw huurauto op Rotterdam/The Hague Airport af, of halen we de huurauto er op. Wilt u gebruikmaken van deze dienst, dan geeft u dit eenvoudig aan bij uw reservering.

Goedkoop uw auto huren vanaf vliegveld Eindhoven

Op verzoek kunnen wij ook een huurauto afleveren of ophalen op Eindhoven Airport. Indien u gebruik wilt maken van deze 24 uurs-dienst, dan kunt u bij het maken van uw reservering eenvoudig aangeven op welke datum en welk tijdstip u uw huurauto wilt ontvangen en wilt inleveren.

Vragen over onze Airport service

Wanneer u aanvullende vragen heeft over onze airportservice op luchthaven Schiphol, Rotterdam/The Hague of Eindhoven, neemt u dan contact met ons op, via telefoonnummer + 31 20 655 79 00.