Autoverhuur voor expats

Autoverhuur voor expats


De zomerperiode staat al snel weer voor de deur. Vele toeristen bezoeken Nederland waardoor het behoorlijk druk wordt op de Nederlandse vliegvelden. Als expat wilt u natuurlijk gebruikmaken van een huurauto, maar vaak zijn deze huurauto’s tijdens dit seizoen al verhuurd.

Bent u binnenkort op zakenreis in Nederland en wilt u een auto huren? Met de huurauto’s van BB&L Autoverhuur kunt u direct vanaf Schiphol Airport naar uw bestemming in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen rijden. Het brede aanbod aan huurauto’s zorgt er ook tijdens de zomerperiode voor dat u altijd snel en veilig aankomt op uw bestemming.

Vervoer vanaf Schiphol Airport


Ontloop de vakantiedrukte bij de autoverhuurbalies door uw huurauto in Amsterdam van te voren bij BB&L Autoverhuur te boeken. Wij rijden de door u uitgekozen auto naar Schiphol Airport, waarna we u opwachten in de aankomsthal en u naar uw huurauto begeleiden. Daarnaast voorzien we u van alle benodigde informatie om snel op pad te kunnen.

U rijdt met onze huurauto al door heel Nederland vanaf € 24,- all-in per dag. Dit betekent dat er geen extra kosten voor u bij aankomst te wachten staan. Daarbij zijn u en uw inzittenden 100% verzekerd. Bovendien krijgt u tijdens u verblijf ook een gratis GPS mee.

Vervoer vanaf Rotterdam Airport


Ook voor autoverhuur in Rotterdam kunt u terecht bij BB&L Autoverhuur. De service is natuurlijk voor zowel BB&L Amsterdam als Rotterdam hetzelfde. Na uw vlucht stapt u in de auto en rijdt u zorgeloos naar uw eindbestemming.

Toeristische attracties in Nederland


Dat u op zakenreis bent, wil natuurlijk niet zeggen dat u niet kunt genieten van alle toeristische attracties in Nederland. Zo bent u met uw huurauto binnen 20 minuten op het Museumplein in Amsterdam. Het plein is gebouwt voor de Wereldtentoonstelling in 1883 en is tegenwoordig het plein tussen het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum en het Koninklijk Concertgebouw. Drie hoogtepunten in Amsterdam die u niet mag missen.

Bent u benieuwd wat voor moois Nederland nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze blog over de toeristische attracties in Nederland die tijdens uw verblijf in Nederland niet mogen ontbreken.

 (HeGe)

Terug naar het blog