Autoverhuur Schiphol


Reist u binnenkort via vliegveld Schiphol en staat u liever niet in de rij om een auto te huren? Houdt u ook niet van extra tarieven voor allerlei verzekeringen? Dan is een auto huren bij BB&L Autoverhuur dé oplossing. Schiphol autoverhuur van BB&L: voordelig, tijdbesparend en comfortabel. Al vanaf € 24,- All-in per dag.

Schiphol Airport service

Ons auto verhuur bedrijf ligt in Hoofddorp, vlak naast luchthaven Schiphol. Onze airport service werkt als volgt: wij leveren de door u gereserveerde huurauto na aankomst van uw vlucht op Schiphol. U wordt door onze medewerker opgewacht in de aankomsthal en rechtstreeks naar uw auto begeleid, die al voorgereden is. Deze service leveren wij – op afspraak - 24 uur per dag. Uiteraard kunnen wij uw huurauto ook elders leveren of ophalen, bijvoorbeeld een van de hotels in de omgeving van Schiphol.

Met de airport service van BB&L U bent al onderweg terwijl anderen in de rij staan! Bij uw terugreis vanaf Schiphol kunt u de huurauto weer voor de vertrekhallen achterlaten. Een auto huren is op deze manier zeer efficiënt, eenvoudig en tijdbesparend.

100% all-in tarieven

De huurtarieven van BB&L zijn all-in en daarmee bedoelen wij ook all-in. Vrije kilometers, WA- en cascoverzekering voor West Europa en BTW zijn inbegrepen. U bent ook zonder meerkosten verzekerd voor persoonlijke ongevallen diefstal. Daarbij komt nog het verlaagde eigen risico van € 50,-.

Ruim aanbod merken en modellen

Dankzij ons ruime aanbod huurauto's van merken als Ford, Volkswagen, Renault, Opel en Volvo zult u zeker uw ideale auto vinden bij BB&L. Ons wagenpark bestaat uit diverse merken en modellen in elke prijsklasse. De auto die aan al uw wensen voldoet, zit er zeker tussen. Selecteer en reserveer uw huurauto online en profiteer daarmee van de meest comfortabele, voordelige en zorgeloze autoverhuur.

Reserveer online

Reserveer uw auto online of neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 6557900. Wij zorgen er dan voor dat uw auto klaarstaat voor het vliegveld op het moment dat u landt en dat u de huurauto weer voor de vertrekhallen van Schiphol aan ons af kunt geven.