Autoverhuur Schiphol

 

Schiphol autoverhuur van BB&L: voordelig, tijdbesparend en comfortabel. Al vanaf € 24,- All-in per dag.

Reist u binnenkort via vliegveld Schiphol en staat u liever niet in de rij om een auto te huren? Houdt u ook niet van extra tarieven voor allerlei verzekeringen? Dan is een auto huren bij BB&L autoverhuur dé oplossing.

Ons auto verhuur bedrijf ligt in Hoofddorp, vlak naast luchthaven Schiphol. Onze airport service werkt als volgt: wij leveren de door u gereserveerde huurauto na aankomst van uw vlucht op Schiphol. U wordt door onze medewerker opgewacht in de aankomsthal en rechtstreeks naar uw auto begeleid, die al voorgereden is. Deze service leveren wij – op afspraak - 24 uur per dag. Uiteraard kunnen wij uw huurauto ook elders leveren of ophalen, bijvoorbeeld een van de hotels in de omgeving van Schiphol.

U bent al onderweg terwijl anderen in de rij staan! Bij uw terugreis vanaf Schiphol kunt u de huurauto weer voor de vertrekhallen achterlaten. Een auto huren is op deze manier zeer efficiënt, eenvoudig en tijdbesparend.

De huurtarieven van BB&L zijn all-in en daarmee bedoelen wij ook all-in. Vrije kilometers, WA- en cascoverzekering voor West Europa en BTW zijn inbegrepen. U bent ook zonder meerkosten verzekerd voor persoonlijke ongevallen diefstal. Daarbij komt nog het verlaagde eigen risico van € 50,-.

Dankzij ons ruime aanbod huurauto's van merken als Ford, Volkswagen, Renault, Opel en Volvo zult u zeker uw ideale auto vinden bij BB&L.

Reserveer daarom nu uw huurauto online bij de voordeligste Schiphol specialist en geniet van onze comfortabele en zorgeloze autoverhuur. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)20 6557900. Wij zorgen er dan voor dat uw auto klaarstaat voor het vliegveld op het moment dat u landt en dat u de huurauto weer voor de vertrekhallen van Schiphol aan ons af kunt geven.

Bekijk ons ruime en scherp geprijsde aanbod van huurauto's.